Open Nav

Onderzoek leefbaarheid en welzijn in coronacrisis

31 maart 2020,  Actualiteit 

Rosegaar omgevingsmanagement publiceert een open source vragenlijst over leefbaarheid en welzijn in de coronacrisis. Deze vragenlijst is gratis te gebruiken door gemeenten, woningcorporaties en welzijnsorganisaties.  

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. De onzekerheid is groot - in de eerste plaats in de gezondheidszorg. De overheid, het bedrijfsleven en het individu worden onverminderd getroffen door de crisis. Crisisteams van gemeenten proberen de situatie in goede banen te leiden voor de korte, middellange en lange termijn. Onze bescheiden bijdrage aan de strijd tegen corona bestaat uit het beschikbaar stellen van een open source vragenlijst, die gratis gebruikt mag worden door gemeenten, woningcorporaties en welzijnsorganisaties.

Deze vragenlijst voor inwoners geeft inzicht in de manier waarop men met de maatregelen omgaat, hoe het gesteld is met het welzijn van inwoners en waar mogelijk extra hulp en/of ondersteuning nodig is. Het helpt crisisteams om data-gedreven keuzes te maken. De vragenlijst kan eveens worden omgezet in een leefbaarheidsmonitor coronacrisis om veranderingen in de tijd zichtbaar te maken.  

Neem voor maatwerk, ondersteuning bij de analyse of monitoring contact op via marlous@rosegaar.com of 06-53657914. 

De vragenlijst (PDF-formaat) is te downloaden via https://www.rosegaar.com/publicaties

 Bekijk één van de volgende onderwerpen: Actualiteit Overig Plaatsbeleving Stadsontwikkeling Plattelandsontwikkeling 

Neem voor vragen, opmerkingen of een offerte op maat contact op.

Neem contact op