Niets onvoorspelbaarder dan mensen met hun standpunten, belangen en emoties. Wij geloven dan ook niet in het ‘managen’ van de omgeving. Samenwerken met de omgeving zien we wél zitten. Geen brandjes blussen, maar op zoek gaan naar kansen en gedeelde waarden. Omgevingsmanagement met een twist noemen we dat. Ben je op zoek naar een niet alledaagse omgevingsmanager? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Opdrachtgevers vertellen

Gea Lunsing, projectleider 

“We werden verrast door het voorstel van Marlous. Haar idee was om interactie met inwoners te creëren door een reizende toekomstexpositie te organiseren en in een caravan of camper door de gemeente te trekken. Dat wilde zij kenbaar maken door abri’s te voorzien van mooie posters en social media en krantenberichten in te zetten. De wethouder zag dit plan helemaal zitten. Vanwege die creatieve aanpak hebben we voor Marlous gekozen.”

Johannes Boshuizen & Jasmijn Koelega, projectleiders Toukomst

"De ervaring met burgerparticipatie bij zo’n omvangrijk traject als Toukomst kwam heel goed van pas. Marlous wist goed waar je op moet letten in de communicatie, hoe je verwachtingen managet, hoe je met geld omgaat en welke houding je aanneemt als mensen in de weerstand gaan. Deze ervaring kon zij ook heel goed overbrengen op andere teamleden, die projecten begeleidden.”