Niets onvoorspelbaarder dan mensen met hun standpunten, belangen en emoties. Wij geloven dan ook niet in het ‘managen’ van de omgeving. Samenwerken met de omgeving zien we wél zitten. Geen brandjes blussen, maar op zoek gaan naar kansen en gedeelde waarden. Omgevingsmanagement met een twist noemen we dat. Ben je op zoek naar een niet alledaagse omgevingsmanager? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Opdrachtgevers vertellen

Gea Lunsing, projectleider 

“We werden verrast door het voorstel van Marlous. Haar idee was om interactie met inwoners te creëren door een reizende toekomstexpositie te organiseren en in een caravan of camper door de gemeente te trekken. Dat wilde zij kenbaar maken door abri’s te voorzien van mooie posters en social media en krantenberichten in te zetten. De wethouder zag dit plan helemaal zitten. Vanwege die creatieve aanpak hebben we voor Marlous gekozen.”

"Gemeenten spelen een belangrijke rol in de warmtetransitie. Eind 2021 moesten alle gemeenten een Transitievisie Warmte hebben, waarin voorstellen staan voor duurzaam en aardgasvrij verwarmen en koken. Hieraan worden ook warmteplannen gekoppeld. Samen met Tauw ondersteunt Marlous Rosegaar van Rosegaar omgevingsmanagement de gemeente Meppel bij het ontwikkelen van de Transitievisie Warmte en de warmteplannen. Marlous neemt vooral de participatie en communicatie van en met inwoners rondom de warmtetransitie voor haar rekening. ”