Wil je méér uit je project halen met minder inspanning? Ben je op zoek naar extra denkkracht maar wil je tegelijkertijd de slagkracht van het team behouden? Wij zijn jouw second opinion en finishing touch in één. Rosegaar omgevingsmanagement is jouw sparringpartner op afstand. Via een videoverbinding bellen we twee of vier keer per maand om jouw plan van aanpak aan te scherpen, rapporten door te nemen of juist die creatieve twist toe te voegen waar je naar op zoek bent.


Denkkracht in abonnementsvorm betekent hulp tegen een vast tarief per maand, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.
Beide pakketten zijn inclusief voorbereiding en nawerk. Ook dat belletje of mailtje tussendoor is geen probleem!

Heel veel denkkracht

€675

  • 4 sessies
  • 60 minuten per sessie 
  • All-in
  • Maandelijks opzegbaar

Veel denkkracht

€347

  • 2 sessies
  • 60 minuten per sessie
  • All-in
  • Maandelijks opzegbaar

Opdrachtgevers vertellen

Gea Lunsing, projectleider 

“We werden verrast door het voorstel van Marlous. Haar idee was om interactie met inwoners te creëren door een reizende toekomstexpositie te organiseren en in een caravan of camper door de gemeente te trekken. Dat wilde zij kenbaar maken door abri’s te voorzien van mooie posters en social media en krantenberichten in te zetten. De wethouder zag dit plan helemaal zitten. Vanwege die creatieve aanpak hebben we voor Marlous gekozen.”

"Gemeenten spelen een belangrijke rol in de warmtetransitie. Eind 2021 moesten alle gemeenten een Transitievisie Warmte hebben, waarin voorstellen staan voor duurzaam en aardgasvrij verwarmen en koken. Hieraan worden ook warmteplannen gekoppeld. Samen met Tauw ondersteunt Marlous Rosegaar van Rosegaar omgevingsmanagement de gemeente Meppel bij het ontwikkelen van de Transitievisie Warmte en de warmteplannen. Marlous neemt vooral de participatie en communicatie van en met inwoners rondom de warmtetransitie voor haar rekening. ”

Neem voor vragen, opmerkingen of een offerte op maat contact op.

Contact

085-8887471