Wil je méér uit je project halen met minder inspanning? Ben je op zoek naar extra denkkracht maar wil je tegelijkertijd de slagkracht van het team behouden? Wij zijn jouw second opinion en finishing touch in één. Rosegaar omgevingsmanagement is jouw sparringpartner op afstand. Via een videoverbinding bellen we twee of vier keer per maand om jouw plan van aanpak aan te scherpen, rapporten door te nemen of juist die creatieve twist toe te voegen waar je naar op zoek bent.


Denkkracht in abonnementsvorm betekent hulp tegen een vast tarief per maand, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.
Beide pakketten zijn inclusief voorbereiding en nawerk. Ook dat belletje of mailtje tussendoor is geen probleem!

Heel veel denkkracht

€675

  • 4 sessies
  • 60 minuten per sessie 
  • All-in
  • Maandelijks opzegbaar

Veel denkkracht

€347

  • 2 sessies
  • 60 minuten per sessie
  • All-in
  • Maandelijks opzegbaar

Opdrachtgevers vertellen

Johannes Boshuizen & Jasmijn Koelega, projectleiders Toukomst

"De ervaring met burgerparticipatie bij zo’n omvangrijk traject als Toukomst kwam heel goed van pas. Marlous wist goed waar je op moet letten in de communicatie, hoe je verwachtingen managet, hoe je met geld omgaat en welke houding je aanneemt als mensen in de weerstand gaan. Deze ervaring kon zij ook heel goed overbrengen op andere teamleden, die projecten begeleidden.”

Erica van Lente,

Directeur/bestuurder VerbindDrenthe

"Marlous is een breed inzetbare en breed geïnteresseerde procesbegeleider en ondersteuner van bewonersinitiatieven. Ze schakelt makkelijk met bewonersinitiatieven en spreekt daarnaast ook goed de taal van de overheden (gemeenten en provincie). Marlous is politiek-bestuurlijk sensitief."

Prof. Dr. Dirk Strijker, Mansholtleerstoel voor Plattelandsontwikkeling RuG/FRW

"Marlous heeft onderzoek uitgevoerd naar de rol van het provinciaal bestuur in de ontwikkeling van snel internet op het Overijsselse platteland. De rapportage was inventief opgezet, voldeed aan de wetenschappelijke standaarden die wij hanteren en was binnen de gestelde termijn klaar. Ze bleek in staat zich snel in te werken in de ingewikkelde materie van breedband, beleid en governance."

Cleantech Regio

Luc Pennings, directeur offSURE B.V., Kwartiermaker Cleantech Regio Development

"Marlous heeft 2 opdrachten van de Strategisch Board Stedendriehoek adequaat uitgevoerd, waarbij zij zeer zelfstandig te werk moest gaan. Marlous heeft alle initiatieven op het gebied van cleantech regio development die er in de Stedendriehoek zijn samengebracht en heeft met 7 gemeenten de vestigingsmogelijkheden op de bedrijventerreinen nader in kaart gebracht."

Neem voor vragen, opmerkingen of een offerte op maat contact op.

Contact

+ 31 653 657 914