Open Nav

Ons aanbod

Maak kennis met onze diensten

Een goed eindresultaat is belangrijk maar de weg ernaartoe vinden wij nog belangrijker. Onze dienstverlening is gericht op een duurzame samenwerking met bewoners, ondernemers en de overheid. Onze Young Professionals zijn breed inzetbaar in het sociaal-ruimtelijk domein, als onderzoeker, omgevingsmanager, procesmanager, projectmanager of communicatieadviseur. Wij werken zowel zelfstandig als in teamverband, in ons kantoor of bij uw organisatie op locatie.

Het Passepartout voor gemeenten

Speciaal voor gemeenten heeft Rosegaar omgevingsmanagement Het Passepartout ontwikkeld. Het Passepartout is een jaarabonnement op onze dienstverlening. Zo kan uw gemeente snel en flexibel onze medewerkers inhuren in het sociaal-ruimtelijk domein.

Hoe werkt het?

Het Passepartout is te gebruiken voor één van de volgende beleidsvelden: Ruimtelijke Ontwikkeling, Sociaal Domein of Communicatie. Elk Passepartout heeft een waarde van 40 uren, precies één volledige werkweek. Over een periode van een jaar kunnen deze uren op afroep worden besteed, variërend van enkele uren tot enkele dagen. Zo kunnen wij de beleidsmedewerkers in uw organisatie direct ondersteunen! 

Wat zijn de kosten?

Een Passepartout is geldig voor één beleidsveld en kost €2.500 exclusief BTW en een kilometervergoeding van €0,30 per kilometer. Uw gemeente bespaart daarmee voor kleine klussen op ons geldende uurtarief. Bij aanschaf van het Passepartout wordt het bedrag vooraf gefactureerd. Kilometerkosten worden jaarlijks in rekening gebracht op basis van nacalculatie. Daarnaast ontvangt u een Modelovereenkomst met Algemene Voorwaarden voor de uit te voeren werkzaamheden. Het Passepartout is te downloaden op de pagina 'Publicaties'. 

Wilt u een Passepartout bestellen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.