Open Nav

Ons aanbod

Maatwerk

Onze dienstverlening is gericht op een duurzame samenwerking met de klant. Onze medewerkers zijn breed inzetbaar als onderzoeker, omgevingsmanager, procesmanager, projectmanager of communicatieadviseur in sociale en ruimtelijke vraagstukken.

Omdat geen vraag hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk! We werken zowel zelfstandig als in teamverband, op kantoor of bij uw organisatie op locatie.  

Wijkdecor

Het Wijkdecor is hét participatiespel voor stad en ommeland, ontwikkeld door Suzy Koot (Bureau Lokahi), Niels Hofmeijer (Brand95) en Marlous Rosegaar (Rosegaar omgevingsmanagement). Het Wijkdecor inzetten in jouw project? Kijk hier voor meer informatie. 

Digitale Denkkracht

Wil je méér uit je project halen met minder inspanning? Ben je op zoek naar extra denkkracht maar wil je tegelijkertijd de slagkracht van het team behouden? Wij zijn jouw second opinion en finishing touch in één. Rosegaar omgevingsmanagement is jouw sparringpartner op afstand. Via een videoverbinding bellen we twee of vier keer per maand om jouw plan van aanpak aan te scherpen, rapporten door te nemen of juist die creatieve twist toe te voegen waar je naar op zoek bent. 

Hulp tegen een vast tarief per maand, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.* 

Heel veel denkkracht  Prijs per maand (all-in)
4 sessies x 60 minuten €675,-
Veel denkkracht  Prijs per maand (all-in)
2 sessies x 60 minuten €347,-

*De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Zijn wij de sparringpartner voor jou? Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Marlous Rosegaar via Calendly: https://calendly.com/rosegaar/kmg