Werken aan stad en ommeland begint en eindigt met de mensen die er wonen, werken en recreëren. Het Wijkdecor maakt het mogelijk om juist díegenen te betrekken bij sociale en ruimtelijke vraagstukken. Het spel daagt spelers uit zich te verplaatsen in de ander, om zo de dialoog te bevorderen en verschillen van inzicht te overbruggen.


Geen Wijkdecor is hetzelfde! Ieder spel wordt op maat gemaakt en zit vol inspirerende persona’s. In zestig minuten gaan spelers op een laagdrempelige manier op zoek naar de verschillende standpunten, belangen en behoeften. Stap bijvoorbeeld in de schoenen van de nieuwsgierige cultuursnuiver, de duurzame pionier of de welzijnswerker en daag je medespelers uit om de leefomgeving samen vorm te geven.


Het Wijkdecor kan gebruikt worden in meerdere projectfases: van initiatiefase tot en met de uitvoering. Het spel wordt bij voorkeur gespeeld door een mix van professionals en inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners uit het gebied waar het vraagstuk speelt.


Het Wijkdecor is ontwikkeld door Suzy Koot (Bureau Lokahi), Niels Hofmeijer (Designstudio Brand95) en Marlous Rosegaar (Rosegaar omgevingsmanagement).

Neem voor vragen, opmerkingen of een offerte op maat contact op.

Contact

085-8887471